Tenker håndball 24/7 – Halden
Møt Karin Iversen, damen som gjør alt for HTH.

Tenker håndball 24/7

Har du vært på kamp og sett Halden Topphåndball, så har du mest sannsynlig også fått et smil fra Karin Iversen. Og har du ikke vært på kamp enda, så anbefaler vi å dra på kamp på onsdag. Da får du også se hvor nervøs Iversen kan bli når Ulvene kjemper om poeng!

Karin Iversen har vært frivillig siden 1974 og jobber fortsatt som frivillig den dag i dag i en alder av 60! Dette betyr at hun har vært frivillig i hele 44 år. Den gang i TTIF, nå i Halden Topphåndball. Hun sier hun stortrives. «Jeg tenker håndball 24/7. Det er slitsomt, men utrolig moro når HTH vinner».

Karin hjelper til med alt som er! Hun kommer tre timer før kampstart og drar hjem sist. Hun gjør alt fra å vaske gulv, hjelper til i kiosken, dekker på i sponsorrommet og ellers der det er behov.

Om ikke det var nok så sitter Karin også i styret til Halden TH. Her har hun ansvar for blant annet innkjøp og å skaffe dugnadsfolk. Karin er rett og slett kvinnen som fortsetter å gi i både tykt og tynt. Hun gjør alt som trengs, når det trengs.

En ekte ildsjel!

 

Av Gaute Paulsen og Donatas Kolstad
For Halden Topphåndball