Nøtterøy – Halden Topphåndball 26-30 – Halden
Victor fløy høyt mot Nøtterøy

Nøtterøy – Halden Topphåndball 26-30

Ulvene tok en etterlengtet seier på bortebane!

De første minuttene fulgte lagene hverandre, men så rykket Halden og anført av en suveren Bech i mål gikk de fra 3-3 til 3-7. Så fulgte litt rot og dårlig skyting fra gjestene og hjemmelaget kom inn i kampen igjen på 8-8. Da var det gått fem minutter uten Ulvescoring. Heldigvis kom Halden på skinner igjen og ledet med fire mål til pause (10-14).

Ulvene startet fantastisk i andre omgang, scoret 2 mål det første minuttet og ledet 11-18 før det hadde gått fire minutter. Så falt Halden litt ut av det igjen og Nøtterøy krøp nærmere. Forsvaret vårt ble gavmildt og Bech traff ikke så godt. En som traff godt var imidlertid Victor med åtte spillemål i andre omgang! Og det var bra, for ellers var det litt lite trøkk i angrepet. Det sto 26-28 etter 56 minutter, men Ulvene var kalde og dro det hele pent og trygt i land.

I dag var det langt bedre skjerping i avslutningene og Ulvene tok bedre vare på sjansene bortsett fra to bom på straffe. Til gjengjeld hører det med til sjeldenhetene at et så kontringssterkt lag ikke har en eneste kontring på 60 minutter. Fint at Jan Thomas lot flere få mye spilletid. «Ungdomsrekka» klarte seg svært bra og avsluttet begge omganger med stil.

Jan Thomas oppsummerer kampen slik:

«Deilig med seier igjen!! Syns gutta virkelig viser at de vil og kjemper om hver ball. Står bra bakover hele kampen noe som gjør at hjemmelaget spiller lange angrep og det blir tungt å stå imot. Rex og Thomas har mange bra aksjoner i midtforsvaret. Kunne ha punktert kampen da vi leder med 7-8 mål, men Nøtterøy er et lag som aldri gir seg. Victor er meget god fremover i andre omgang og det er mange som melder seg på med gode prestasjoner. Også lyst å trekke fram Solstad som gjør en veldig bra kamp!»

Gratulerer med seier Thomas Solstad!

«Tusen takk! 2 viktige poeng, og bra laginnsats hele veien. Får ikke helt rista de av oss i andre omgang, men denne gangen holder vi helt inn!»

I dag var det god laginnsats og kollektivet fungerte bedre enn på lenge, men topp tre ble disse

  1. Victor Skillhammar
  2. Thomas Solstad
  3. William Nilsen-Nygård

Av: Odd Petter Nilsen