Nøtterøy – Halden Topphåndball – Halden
William og resten av Ulvene møter et Nøtterøy i form

Nøtterøy – Halden Topphåndball

Onsdag 7. mars kl. 18 - Nøtterøyhallen

Nå er innspurten i årets serie i gang. I den tredje siste seriekampen reiser Ulvene over fjorden for å møte Nøtterøy. Vertene er for lengst klare for 1. divisjon, men har nå plutselig fått det til å svinge på parketten. De to siste kampene har endt med seier over Arendal og uavgjort mot Haslum!

Nøtterøy har altså både evne og vilje til vinne håndballkamper mot gode lag.

Og godt lag – det har Ulvene! Aldri har Haldenserne vunnet så mye og samlet så mange poeng i eliteserien. De har gledet oss med fantastisk håndball og vært en fryktet motstander for alle de beste lagene i Norge. Ulvene ligger langt foran skjema i forhold til hva alle trodde de var i stand til å prestere i serien. De kan spille med lave skuldre og bare «gønne» fryktløst på – de har ingenting å tape.

Uansett er de en suksess!

Ta en tur til Nøtterøy og hei fram gutta eller følg kampen på www.handballtvcom

Av: Odd Petter Nilsen