Halden Topphåndball – Bodø 32-32 – Halden
Victor i aksjon mot Haslum fra siste oppgjør.

Halden Topphåndball – Bodø 32-32

Det vil seg ikke helt!

Ulvene var delvis til å kjenne igjen i første omgang. De satte fart framover, skjøt bra og sto godt i forsvar. Bech var til tider strålende de første 20 minuttene og hadde flere klasseredninger. Bodø ble holdt nede på 8 mål til det var gått over 21 minutter. Energien var tilbake! Ulvene ledet komfortabelt med 5 mål til det gjensto 5 minutter av 1. omgang, men Bodø ble invitert inn i kampen da Halden bommet et par ganger og ble litt slepphendte bakover. Det sto 17-15 til Ulvene til pause.

I andre omgang fulgte lagene hverandre de første 10 minuttene med Halden et par mål foran. Så kladdet det litt for hjemmelaget med skuddbom og 2 straffer imot. Resten av kampen var helt jevn og i overkant spennende. Bodø kunne til slutt feire for et poeng, mens Halden følte de tapte ett.

I dag hadde Ulvene alle muligheter til en etterlengtet seier. De var mer direkte i angrep i første omgang og 17 mål på 26 forsøk er bedre enn på lenge. Dessverre var forsvaret de siste 40 minuttene passivt og svært gavmildt. Dårlig press på skytter og kommunikasjonssvikt ga Bodø mål fra 9 meter og strek. I tillegg spilte Halden flere ganger ballen rett i hendene på Bodøspillerne og usikkerheten spredte seg litt i laget. Nølingen førte til dårligere skyting og misbrukte sjanser. Heldigvis var Victor i fyr og flamme igjen og scoret 9 mål i andre omgang, totalt 11. William og Thomas scoret 5 mål hver på hhv. 7 og 8 forsøk og var stødige begge veier.

Dette var en kamp hjemmelaget burde ha vunnet, men det var dessverre for få som var skikkelig på hele kampen. Likevel smakte det godt med poeng igjen. Vi er på rett vei!

Jan Thomas oppsummerer slik:

«Syns det var en forbedring i dag når det gjelder energi og flyt framover på banen. Klarer å få tempo i kampen og mer av det trykket vi hadde tidligere. Så syns jeg vi sliter i forsvar med å lage brudd, samt timing i forhold til avgjørende situasjoner. Vi får ta med det som var bedre og terpe videre på å få det tettere bakover.»