Halden Topphåndball – Bodø – Halden
Victor slik vi liker å se ham. Mer av dette mot Bodø!

Halden Topphåndball – Bodø

Onsdag 28. februar kl. 17.30 - Remmenhallen

OK! – nå er det ny ball for Ulvene og de får muligheten til å bevise at de fremdeles er et vinnerlag når Bodø kommer på besøk i Remmenhallen onsdag. Bodø har kommet seg skikkelig etter en treg start på sesongen. Forrige bortekamp slo de selveste Arendal og viste at de er et meget godt håndballag.

Ulvene sliter for tiden med å finne seg selv og selvtilliten fra høstsesongen. Onsdag er en perfekt dag å vise at de fremdeles kan. Resepten er kanskje å nullstille, slutte å tenke for mye konsekvenser og bare spille hemningsløst?

Jan Thomas gleder seg til kampen:

«Bodø på onsdag blir nok en knalltøff kamp, de er i form og har prestert meget godt i det siste. For vår del handler det om å finne tilbake til godfølelsen og få tilbake trua! Det vil gå opp og ned i løpet av en hel sesong, men det gjelder å hente seg fortest mulig inn igjen. Vi satser på at vi skal klare det allerede mot Bodø nå på onsdag og håper det blir god stemning i hallen.»

Ta med nabo og venner til Remmenhallen onsdag og hjelp Ulvene opp på sporet – prekæs!

Av: Odd Petter Nilsen