Fyllingen Bergen – Halden Topphåndball – Halden
Kristian Stranden var helt sjef mot Haslum.

Fyllingen Bergen – Halden Topphåndball

Søndag 25. februar kl. 18 – Framohallen

Det er duket for et meget spennende oppgjør i Bergen til helgen. Fyllingen er tydeligvis i knallform, noe de viste ved å slå Haslum klart på bortebane forrige uke. Ulvene viste seg, i samme serierunde, fra en uvanlig spak side og har nå en utfordring i å nullstille seg og få fram råskapen som har gitt mange seire i årets serie.

Jan Thomas tenker dette om kampen:

«Tøff kamp borte mot Fyllingen. Et lag som har vært ett av ligaens beste hjemmelag og er med i den øvre delen av tabellen. Det virker også som de er i form for tiden med en sterk borteseier mot Haslum sist. Vi må absolutt ned i kjelleren for å hente ut alle krefter for å få med noe poeng derifra.»

Av: Odd Petter Nilsen