Halden Topphåndball – Falk Horten – Halden
Kan Gabriel og de andre ulvene tukte formlaget Falk Horten?

Halden Topphåndball – Falk Horten

Søndag 11. februar kl. 18.00 – Remmenhallen

Årets første hjemmekamp og Ulvene tar i mot et godt gående Falk-lag som har startet 2018 strålende med en overraskende firemåls hjemmeseier over Drammen og et knepent bortetap mot Elverum. Gjestene virker å være i god form altså!

Halden var skuffet over det ene poenget som glapp i slutt-sekundet borte mot Haslum, men nå er det «ny ball» og de er klare for kamp!

Jan Thomas sier dette om kampen:

«Det virker som at Falk Horten har funnet formen og har imponert de to første kampene etter pausen. Meget sterkt å slå Drammen hjemme, og de ga Elverum kamp i Terningen til siste minutt i forrige serierunde. De spiller tøft og godt i forsvar og har bra fart i kontraspillet. Framover i etablert angrep har de en farlig mann i storskytteren Ilic, og spennende forsterkninger i Oleg Macharashvili og Michael Jonassen. Kleiven, Svele og Haaland ser ut til å være i form også, så det blir en tøff kamp. Keeperduellen mellom Ilic og Bech kan spille en stor rolle. Vi gleder oss til å spille i Remmenhallen igjen og er sugne på å revansjere oss mot det bitre poengtapet mot Haslum sist kamp»

Vi ses i Remmenhallen!

Av: Odd Petter Nilsen