Haslum – Halden Topphåndball – Halden
Kan Kristoffer og de andre Ulvene stå i mot et revansjesugent Haslum

Haslum – Halden Topphåndball

Onsdag 7. februar kl. 20.30 – Nadderud Arena

Endelig eliteseriehåndball etter seks ukers vinterferie!

Ulvene kan forvente seg et knalltøft oppgjør mot Haslum til onsdag. Haslum er kun to poeng etter Halden på tabellen og har variert kraftig i prestasjonene hittil i sesongen. De har slått Elverum, Drammen og Arendal og tapt for Kolstad og Falk. I Remmenhallen i oktober feide Ulvene over Bæringene med 41-32, så revansjelysten er nok temmelig stor!

Halden har gjennomført en god treningsperiode og matchet seg mot gode lag i Nordic Crane-cup, men har som seg hør og bør noen spillere med litt rusk i maskineriet.

Dette mener vår trener Jan Thomas Lauritzen om kampen:

«Nå er endelig ventetiden over og det skal bli deilig å komme igang igjen med seriespill. Haslum borte blir en meget vanskelig kamp, en av de vanskeligste bortekampene i seriespillet. Haslum har vært gode i perioden før jul og er bare to poeng bak oss. Syns de spiller fin håndball hvor laget står i sentrum og de er kollektivt gode. De har også noen enere som kan avgjøre tette kamper i spesielt Åsheim,Søndenå og Røe. Sander Øverjordet er også en forsterkning som er tilbake. Jeg håper vi kan stille fult mannskap til Onsdag etter en periode med småskader på Stranden, Setterblom, og Nilsen-Nygaard. Mye tyder på at de blir klare. Større usikkerhet er det med Sander Thorbjørnsen. En ting som er sikkert er at vi reiser til Haslum og skal gjøre alt vi kan for å få med oss noen poeng tilbake til Halden»

Av: Odd Petter Nilsen