Bedre enn Wayne Gretzky – Halden
Hans-Fredrik, Mads og Truls er alle bedre på isen enn Wayne Gretzky

Bedre enn Wayne Gretzky

Ifølge Truls Erik Grøtta har Hans-Fredrik Cordt-Hansen hevdet at han er en gud med pucken. Bedre enn Wayne Gretzky! Men Mads Fredriksen hevder han er enda bedre enn Hans-Fredrik (!). Vi får se hvor sant dette er i helgens showkamp mot Comets unge lovende.

«Vi frykter for å drite oss ut og det kommer til å bli skummelt for både barn og voksne, men det blir gøy» sier Truls.

Truls sier videre at han må prøve å stå på skøyter i forkant av kampen for å se mindre klønete ut og ikke skade noen.

«Jeg har en lei tendens til å gå litt for hardt ut, og er ganske god til å melde… Så fallhøyden er stor!» sier tidligere forsvarssjef Mads Fredriksen, som visstnok var en ok bandyspiller for 18 år siden.

«Jeg tror Rex Blom er lagets beste hockeyspiller. Jeg blir faktisk skuffet hvis han ikke er det i lørdagens kamp» fortsetter Fredriksen, i håp om å legge presset over på noen andre enn seg selv.

Kom til Halden Ishall på Lørdag klokken 13:00 med kampstart 13:30 for og se to av verdens beste hockeyspillere (ifølge dem selv) gjennom tidene i Hans-Fredrik Cordt-Hansen og Mads Fredriksen.

PS: Draktene som Ulvene bruker i helgens showkamp vil bli auksjonert bort. Da gjelder det å følge med på Facebook for å skaffe deg drakten til din favorittspiller.

Av: Gaute Paulsen og Donatas Kolstad