Skillhammar sin(e) erstatter(e) er signert! – Halden
Kristian (tv) og Truls (th) signerer for Halden TH

Skillhammar sin(e) erstatter(e) er signert!

Halden Topphåndball har gleden av å informere om at Kristian Stranden og Truls Erik Grøtta har signert nye kontrakter med klubben.

Begge har undertegnet på såkalte 1+1-kontrakter, som gjør guttene til Halden-spillere frem til våren 2020 – dersom noe uforutsett ikke skulle skje.

Kommentar fra Mads Fredriksen: Dette er to viktige signeringer for oss! Vi er veldig glade for at Truls og Kristian vil fortsette satsingen i Halden. Det er to unge gutter som har en stor fremtid som håndballspillere, og som vi ønsker skal være med å bygge klubben videre. De er veldig gode ambassadører for klubben, og vi har klokketro på at de skal ta steg videre og bli enda mer sentrale på laget enn de er nå. Disse to skal sammen erstatte det vi mister i Victor Skillhammar. Det er to veldig ulike spillere, og vi får mange strenger å spille på både i angrep og forsvar med Truls og Kristian. Sammen med Trym Bilov-Olsen kan det bli en spennende trio i neste års Halden-lag.

Kommentar fra Kristian Stranden: Deilig å få avklart hvor man skal spille. Jeg tror jeg kan utvikle meg mye i Halden Topphåndball, og er glad for å bli satset på. Vi har et godt treningsmiljø, og jeg trives godt i byen. Jeg gleder meg til å få en større rolle i laget, og ser frem til neste sesong!

Kommentar fra Truls Erik Grøtta: Jeg tror jeg kan utvikle meg videre i denne klubben. Det er her jeg ønsker å spille, og jeg trives veldig godt her. Ser frem til å ta medaljer og titler med Halden i årene som kommer!

For ytterligere kommentarer:
Fredriksen: 48251460
Grøtta: 45203980
Stranden: 93649994
Lauritzen: 46748108