Dommertalenter får sjansen – Halden
Audun Morgestad (v) og Paul Lindseth (h)

Dommertalenter får sjansen

Under Kynningsrud Nordic Crane cup den kommende helgen skal de unge og lovende dommer talentene Audun Morgestad og Paul Lindseth dømme.

Under Kynningsrud Nordic Crane cup den kommende helgen skal de unge og lovende dommer talentene Audun Morgestad og Paul Lindseth dømme. De er veldig spente og gleder seg masse til cupen. Dette hadde de å si om muligheten.

Hvordan ser dere på at HTH gir dere sjanse til å dømme i Nordic Crane Cup?

Vi er veldig takknemlig for at vi ble spurt og det er hyggelig at HTH vil bruke unge, fremadstormende dommere i sin turnering.

Hvordan blir det for dere å dømme Elitelag?

Vi dømte 1. runde i NM og fikk prøvd oss på elitelag da, men det er klart at dette blir annerledes. Vi ser på dette som veldig fin læring, og denne turneringen vil gi oss muligheten til å teste ut nivået.

Hvordan har dere planlagt å ta steget opp til Eliteserie dømming?

Det å bygge et referanseregister er en viktig del av planen, og det får vi gjennom å dømme mye kamper. Turneringer som dette gjør at vi kan utvide dette registeret og få nyttig erfaring.

Se disse talentene i aksjon i Kynningsrud Nordic Crane cup den kommende helgen og hei Ulvene fram til seier mot HK Malmø på lørdag klokken 16:00.