Eliteturnering i Strømstad – Halden

Eliteturnering i Strømstad

Den kommende helgen skal Ulvene kjempe mot tøffe motstandere i Kynningsrud Nordic Crane cup.

Ulvene skal blant andre få bryne seg på HK Malmø i semifinalen på lørdag. Dette er tredje året cupen blir arrangert i samarbeid med Kynningsrud og Strømstad Spa. Målet med turneringen er å få til bra matching etter vinter pausen. Cupen finner sted i Nordby Supermarket hallen i Strømstad. Her er våre motstanderes tanker om turneringen.

Stian Tønnesen – HK Malmø

Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / 91851
Stian Tønnesen – HK Malmø

Stian Tønnesen treneren til HK Malmø sa “ Det blir artig å møte Halden, det er moro at Halden har et lag som er med på topp 4 i serien. Veldig moro at Jan Thomas gjør det bra i serien.  Han sier videre at “Cupen blir en fin oppvarming før serien starter igjen, fint å få opp tempoet før siste delen av sesongen.”

Patrik Liljestrand – IFK Skøvde

Patrik Liljestrand – IFK Skøvde

Patrik Liljestrand treneren til IFK Skøvde hadde dette å si om cupen. “Kjempeinteressant å møte norske lag, håper på mye folk i Strømstad, dette er en perfekt oppvarming før serien starter igjen. Vi vil prestere bra som lag og vinne mot Bækkelaget.”

Ståle Petersen – Bækkelaget

Ståle Pettersen – Bækkelaget

Assistenttreneren til Bækkelaget er Ståle Petersen og han skal lede laget i cupen. Han hadde dette å si om cupen “Vi gleder oss til å spille kamper fordi laget har trent hardt og det blir moro å møte svensk motstand. Samtidig må vi få til forsiktig matching slik at alle skal få prøve seg frem.”

Vi håper så mange som mulig tar turen til Strømstad og heier Ulvene frem til seier. Halden Topphåndball møter HK Malmø kl 16.00 på lørdag.

Av: Gaute Paulsen og Donatas Kolstad