Ulvene måtte se seg slått av et solid Arendal – Halden
Kristoffer var forsvarssjef i kveld, men det holdt ikke

Ulvene måtte se seg slått av et solid Arendal

Det ble tap 25 - 30 for solide og rutinerte Arendal i Remmenhallen i kveld.

Litt rotete og usikker åpning på Ulvene inviterte Arendal inn i kampen med to kjappe mål. Resten av omgangen lå gjestene 1-3 mål etter. Først og fremst pga. tekniske feil og skuddbom. Forsvaret satt bra med og det var god bevegelighet og bedre duellspill enn i Elverumkampen. Arendal kjørte lange angrep (langt over minuttet uten å bli blåst av) på grensen til passivt spill og kom til gode avslutningsmuligheter. Det førte til at Bech fikk liten hjelp og at Ulvene ikke fikk i gang kontringsspillet. Litt fallende kurve på forsvarsspillet førte Arendal opp i en firemålsledelse til pause (12-16).

Ulvene startet andre omgang forrykende. Etter et drøyt minutt var forspranget halvert og etter seks minutter lå hjemmelaget kun ett mål etter. Så røynet det på…

Lite kollektiv angrepsspill der Ulvene ikke løste Arendal 5-1 forsvar samtidig med at Arendal tok godt vare på sjansene sine gjorde at gjestene langsomt dro i fra. Dommeravgjørelsene gikk definitivt ikke Ulvenes vei og fortvilte spillere følte nok kraftig motbør fra dommerparet i perioder.

Forsvarsmessig var andre omgang bra selv Halden fikk en del mål i mot da de måtte la Arendal skyte litt fritt de siste 5 minuttene i håp om keeperredning og ballkontroll.

Hans Fredrik var feilfri med 4 mål, William, Truls og Thomas var gode framover. Viktor og særlig Kristoffer var gode i forsvar.

I dag tapte vi for et bedre lag. Arendal er rutinerte, gjør lite feil, har gode forsvarsformasjoner som spillerne er trygge i. Halden gikk litt tomme for ideer og det ble litt mye én og én som skulle ordne opp sjøl.