Halden Topphåndball – ØIF Arendal – Halden
Kan Andreas Haglund og de andre Ulvene fly høyt mot Arendal?

Halden Topphåndball – ØIF Arendal

Onsdag 20. desember kl. 18.00 – Remmenhallen

Årets siste kamp er nok et toppoppgjør. Det kan ha stor betydning for den endelige stillingen når sluttspillplasser og medaljene skal deles ut ved serieslutt. Arendal er et svært godt og rutinert lag som slo Ulvene 33-29 i september. Lagene har nå like mange poeng og topper eliteserien sammen med 19 poeng. Halden har bedre målforskjell, men ligger bak pga. innbyrdes resultat. Hvis Ulvene får julepresangen de ønsker seg i form av f.eks. en femmåls-seier så blir det lettere i holde Arendal bak seg på tabellen utover våren…

Men Arendal er gode på bortebane også. De slo Elverum i Terningen Arena for drøyt to uker siden og viste seg taktisk kloke og skjerpa i en fullsatt bortearena. Ulvene har vært litt tammere de siste kampene enn de vi har vært vant med og må opp på det samme fandenivoldske gode nivået vi har latt oss begeistre av i de fleste av høstens kamper, hvis de skal tukte Arendal. Det vet vi de kan.

Jan Thomas har disse tankene om kampen: «Spennende og tøff kamp mot nåværende serieledere. Årets siste kamp som vi virkelig ønsker å vinne å få en revansje fra sist vi møtte Arendal. Arendal er et meget godt lag som har en god og brei tropp hvor flere av spillerene kan avgjøre kamper. Når de sitt maksimale nivå på onsdag blir det vanskelig å hente poeng, det har de vist gjennom seieren borte i Elverum. Deres toppnivå er høyt, vår oppgave blir å hindre de å prestere på dette nivået. Spiller vi vårt spill vet jeg at vi kan sette de under press som kan gi oss muligheter til å vinne kampen. Ønsket er å gå i juleferie på toppen av tabellen og håper at et fullsatt Remmen hjelper oss med det.»

Vi håper og tror at nissen kommer tidlig til Halden i år og har med den rette pakka – kjekke gutter får gjerne det de ønsker seg!

Ta en pause i julestria og dra på Remmen til onsdag – vi ses!

Av: Odd Petter Nilsen