Halden Topphåndball – Sandnes 28-23 – Halden
Rasmus var igjen bunnsolid i målvaktsspillet

Halden Topphåndball – Sandnes 28-23

Seier til tross for grus i maskineriet.

I dag gikk det tregt fra start. Ulvene var ikke på og var hverken rå eller skjerpa. Det ble bom på nesten halvparten av skudda, men forsvaret satt ganske bra og Bech var strålende med 11 redninger på 20 skudd. Mesterklasse altså! Tomas scoret på alle sine fem skudd og var også god i forsvar.

Bedre trøkk fra hjemmelaget inn mot pause ga likevel en trygg 15-9 ledelse til litt rufsete Ulver.

Andre omgang ble ikke stort bedre. Ulvene måtte slite for måla sine og bomskuddene florerte. Bech sto fortsatt glimrende bakover og redder dagen for hjemmelaget. Endelig traff Victor igjen og Andreas Haglund kom inn og puttet fire flotte mål fra vingen.

Jan Tomas: «Av de tre hjemmekampene vi har i desember så fryktet jeg denne kampen mest. Sandnes er et godt lag og man kan ikke forvente en lett seier, så det mentale var ekstremt viktig i dag. Syns Sandnes er gode og da spesielt i forsvar. Jeg ønsket mest mulig å unngå å stange mot de framover i angrep, syns vi klarte det til dels men fikk ikke like mange kontringsmål som vi pleier. Syns Sandnes var strukturert hjemover pluss at vi hadde noen 100% sjanser som vi brenner. Det som jeg var mest imponert over i dag er hvordan vi kriger og kjemper bakover og Bech helt bakerst i mål. Vi er mentalt klare og står godt bakover noe som gjør at vi fører hele kampen og vinner fortjent!»

Kampens gigant, Bech har denne kommentaren: En fin match hvor vi ikke spiller specielt bra, men det er vigtigt at vinde de kampe også. Sandnes gjorde det i perioder vanskelig for os offensivt men vi spilte en bra defensiv match og var egentlig i kontrol i hele tiden. I kveld skal vi nyte seieren og så ser vi frem mot en vanskelig match mot Elverum!