Pressemelding fra Halden Topphåndball – Halden
Simen Holm i en av sine mange viktige opptredener for Ulvene

Pressemelding fra Halden Topphåndball

Simen Holm lånes ut i to måneder.

Vår høyre bakspiller, Simen Holm, lånes ut til 1. divisjonslaget Herulf Moss i desember og januar. Fra 1. februar er han igjen tilbake i Halden-stallen.

Daglig leder i Halden Topphåndball, Mads Fredriksen, uttaler: Dette er en fin mulighet for Halden. Vi kan nå få Simen i matchform tilbake i februar når serien skal avgjøres. Holm kan bli en viktig brikke i kampen om å komme så høyt opp på tabellen som mulig. Simen har ikke fått så mye spilletid i år som man kanskje trodde før sesongen, og det passer derfor bra at han får spilt en del i 1. divisjon i desember og januar.

Simen Holm sier: Det er egentlig en ganske god timing på dette utlånet. Jeg går ikke glipp av så mange kamper med Halden, og kan samtidig få litt mer kamptrening i januar. Dette ble en god løsning. Jeg vil presisere at jeg aldri ville gått fra Halden dersom laget hadde slitt sportslig, men det går jo såpass bra for laget nå at jeg synes timingen er god.

Ytterligere kommentarer:
Mads: 48251460
Simen: 99273097