Halden Topphåndball – Sandnes – Halden
Thomas og William mot Drammen

Halden Topphåndball – Sandnes

Søndag 3. desember kl. 18.00 – Remmenhallen

Overraskelseslaget Sandnes kommer for å måle krefter med revansjelystne Ulver første søndag i advent. Gjestene har sanket 8 poeng i årets serie og spilt mange gode kamper. I helgen gikk de på et surt og unødig 1-målstap mot Haslum og virker å være i god form.

Ulvene fikk sitt første tap siden september da de møtte Drammen forrige serierunde. Da var Halden rufsete i både angrep og forsvar. Derfor er lysten stor for å vise sitt hjemmepublikum at dette var et hendelig uhell og at formen fremdeles er prima.

Det vil med andre ord ikke bli spart på noen ting fra start.

Husk å blåse ut adventslyset før dere drar i hallen – vi ses der!

Av: Odd Petter Nilsen