Da blir det magisk – Halden
Kristoffer var forsvarssjef i kveld, men det holdt ikke

Da blir det magisk

Les Tryms og Jan Thomas' kommentarer etter bataljen mot Drammen og hva som skal til for å skape magi for haldensere.

Tryms hammer stod for 9 kanoner bak Drammens gode målvakter i går. Dette er hva Trym tenker om kampen og hva som skal til for å gi haldensere magiske opplevelser framover.

«Vi er ikke på nivå i første omgang dessverre. I 2. omgang står vi bra bakover og får kjørt etter og spilt den håndballen vi skal. Mot motstand som Drammen er man dessverre avhengig av å spille godt i to omganger. Men for all del, mye positivt i dag også, vi henger med de beste i Norge, vi må bare tippe disse kampene i vår favør også så blir det magisk å være haldenser!»

Jan Thomas er sammenfallende med Trym og misfornøyd med både forsvar, uttelling og skuddvurderinger i første omgang.

«Det ble som forventet en tøff kamp i Drammen. Jeg synes vi gjør en dårlig første omgang hvor vi står dårlig bakover og tar for mange 50% sjanser i angrep. I andre omgang kommer vi godt inn i kampen, tar igjen de 4 målene vi var bak og føler vi har momentet i kampen. Når det er ca 10-11 minutter igjen er det uavgjort og har mulighet til å gå i føring og har 1-2 100% sjanser hvor vi brenner. Generelt sett har vi for mange skuddbom (ca 25-26) til å ta poeng mot Drammen.»

Fra tribuneekspertene ble det talt opp 27 bomskudd som tilsvarer 50% og mange av disse ble satt mer eller mindre rett på målvakten. Laget virket ikke «på» fra start. Hvorvidt det skyldes nerver eller noe annet vites ikke.

De tre beste Ulvene ble kåret til

  1. Trym Bilov Olsen
  2. Rasmus Bech
  3. Kristoffer Henriksen

Nå står Sandnes for tur søndag 3. desember. Det nyopprykkede Jæren-laget har vist at de langt fra er en kasteball i eliteserien. Laget har presset mange topplag og slått lag som Kolstad, Falk Horten, Nøtterøy og Bodø. Siste serierunde tapte de med ett mål for sterke Haslum helt i sluttsekundene. Det kan bli en nedtur for et seiersvant Halden-publikum dersom ikke Ulvene er på topp fra start.

Sjekk ut mer og «meld deg på» kampen på vårt Facebook arrangement.

 

Av Halden Topphåndball