Mitraljøsehåndballen møtte motstand – Halden

Mitraljøsehåndballen møtte motstand

Det manglet noe smøring i maskineriet til Ulvene i oppgjøret mot Drammen.

Ulvene åpnet litt haltende og med Drammen i føringen. Ulvene var oppe på uavgjort på 21-21 og 22-22, men kom aldri forbi. Drammen kunne i sluttminuttene kontrollere inn en 30-27 seier.

Begge lag følte på hverandre i startminuttene før Gøran Sørheim og Trym Bilov Olsen tilnærmet spilte kampen alene i målprotokollen.

Raske og lettbente Sørheim var god hele første omgang og stod i praksis bak alt Drammen produserte offensivt med gjennombrudd, distanseskudd, straffer, innspill og kontringer. Det fortsatte han også med i andre omgang og var lenge helt alene om å produsere offensivt. Sørheim stoppet på solide 13 mål. Dessverre for Halden meldte en uvant blek Hippe seg på i sluttminuttene og ble avgjørende for at Drammen sikret seieren.

Ulvene fikk etterhvert med seg mye av laget, selv om det manglet i nøyaktighet og presisjon for å tukte Drammen. Drammen var gode til å straffe Haldens for mange tekniske feil og hyper-hurtige avslutninger uten mål i ankomstfasen. Den miltraljøsehåndballen vi imponert og begeistret har sett skyte nesten enhver motstander i senk, ble etterhvert en trussel da uttellingen uteble og Drammen tidvis var gode i kontringer og ankomstspill.

Forsvarsspillet åpnet noe daft, men tok seg deretter kraftig opp med en solid Kristoffer Henriksen som kom inn etter ca 10 minutter. Drammens spill var ekstremt sentrert rundt Gøran Sørheim og Johannes Hykkerud. Ulvene stod godt mot Hykkerud, men dommerne synes vi ga litt etter for Hykkeruds spillestil med noen litt for enkle 2-minuttere mot slutten av kampen.

Dette ble etterhvert en slitekamp der Ulvene stod mye, lenge og godt i forsvar pga mange raske avslutninger – som vanlig – men uten den vante uttelling – som uvanlig. Ulvene ble også lidende under 6 2-minutters utvisninger mot Drammens 2. Rasmus Bech var god i andre omgang og Tryms hammer var slagkraftig framover. Trym hamret til slutt inn 9 mål.

Dette var nok en kamp der motstanderen gjorde oss litt dårligere og enkeltspillere ikke hadde helt klaff. Vi ser fram til å ta i mot Drammen på hjemmebane 14. mars i serieinnspurten.

Men aller først ser vi fram til å møte Sandnes som er et friskt pust i eliteserien på hjemmebane førstkommende søndag 3. desember kl 1800 i Remmenhallen. Norges verste bortebane.