Kolstad – Halden Topphåndball 27-36 – Halden
Sander var sikker mot Kolstad

Kolstad – Halden Topphåndball 27-36

Banket Kolstad i Trondheim!

Ulvene angrep kampen fra første sekund og ledet 4-0 etter 5 minutter. Fullt trøkk framover og solid forvar og keeperspill som vi har blitt vant med. Alt på stell altså! Så sovnet Halden i forsvar og slapp til mange enkle mål samtidig som det var uvanlig mange tekniske feil som ble rene gavepakkene til Kolstad. Plutselig var det kamp igjen og Halden holdt seg så vidt foran med 2-3 mål resten av omgangen. Trym var i fyr og flamme framover og scoret på sine 8 første skudd før han bommet. Sander og Viktor scoret 4 hver og sørget for Ulveledelse 19-16 til pause.

Etter hvilen ble det litt mer orden i sysakene og samarbeid forvar / keeper satt igjen for Halden. Etter 13 minutter sto det 26-18. Anført av bursdagsbarnet(!) Gabriel (20) som traff på alt dro Ulvene fra Kolstad hele omgangen. Trym fikk hvile, Viktor spilte forsvar og unggutta styrte siste del av kampen inn til en sikker borteseier.

Jan Thomas hadde denne analysen etter kamp: «En veldig deilig og sterk seier! Syns vi starter forrykende, står godt bakover og er gode framover. Utover i omgangen mister vi litt momentet i forsvar og sliter med å stoppe Balstad. Gjør også noen åpenbare tekniske feil hvor de straffer oss, men har en grei ledelse på 19-16 etter første omgang. I andre omgang står vi bra bakover og Bech kommer godt inn i redningsmodus! Føler vi er bedre enn Kolstad over hele linjen som gjør at vi får mange kontringer og vinner komfortabelt.»

Og Gabriel hadde dette å si: «Syns det var en ordentlig krigerkamp i starten med høy temperatur. Vi står bra i forsvar og kjemper fremover. Drar i fra i 2.omgang med klassespill og kontrollerer ut derfra»

Nå begynner det å bli vanskelig å plukke ut topp tre, men her er et godt forslag:

Topp 3

  1. Trym – sjukt god skyting i første omgang
  2. Gabriel – Sjukt god skyting i andre omgang
  3. Sander – fikk litt på jobbe med og scoret på alt – god i forsvar

Av: Odd Petter Nilsen