Kolstad – Halden Topphåndball – Halden
Trym svevde høyt mot Nøtterøy i Remmenhallen

Kolstad – Halden Topphåndball

Onsdag 22. november kl. 18.30 – Nidarøhallen D

Ulvene reiser til Trondheim for å møte Kolstad i en kamp som er lagt tidligere enn opprinnelig planlagt. Derfor kommer denne returkampen før serien egentlig snur. Kolstad besøkte Remmenhallen 17. september og måtte den gang reise hjem med et 4-målstap. I mellomtiden har de bl.a. slått Drammen og vist at de virkelig kan slå fra seg selv om serien hittil ikke har blitt så bra som de håpet.

Spørsmålet er om Ulvene kan opprettholde sitt trøkk og skjerpe slik vi har sett kamp etter kamp. Gjør de det kan dette gå bra, men slipper de seg ned noen prosent kan Kolstad fort sette en stopper for serielederens seiersrekke.

Kampen streames direkte og kan ses sammen med resten av Ulveflokken i Kynninngsrudbygget 4. etasje fra kl. 18.30

Følg med folkens – det skrives idrettshistorie i Halden og dere er vitne til det!

Av: Odd Petter Nilsen