Halden Topphåndball – Nøtterøy 42-28 – Halden
Gabriel var nok en gang strålende i kveld.

Halden Topphåndball – Nøtterøy 42-28

Kalaskamp!!

Nøtterøy kjørte fra start og hold godt følge med Ulvene det første kvarteret. Det sto 9-8 etter 14 minutter og hjemmelaget trøblet med forsvarsspillet og slapp gjestene for lett til. Så kom Kristoffer på banen og bidro til å tett lukene. Ulvene var ustoppelige siste 15 og scoret på alt fra alle vinkler. Bech tok det som kom bakover og hjemmelaget formelig skyllet som en flodbølge over fortvilte gjester fra Vestfold anført av Trym og Gabriel som peiset inn 13 mål. Og vi som var litt engstelige for at Ulvene ikke var skjerpa…
Pauseresultat var 23-12 og løpet var jo egentlig kjørt.

Men ikke for sultne og spillekåte Ulver!!

I 2. omgang startet «ungdomsrekka» som til vanlig ikke får så mye spilletid. Etter å brukt litt tid på å bli varme i trøya tok Ulvevalpene tak og dro fra til og ledet på det meste med 15 mål. Absolutt alle var på banen, alle scoret og bidro dermed til nok en storseier i Ulvehiet.

Thomas Solstad hadde dette å si til gratulasjonene: «Takk takk! Veldig deilig med to poeng her. Viktig å kjempe like bra i alle kamper, og vi holder trykket opp i 60 minutter her i dag».

Fra Jan Thomas: «Syns gutta er godt forberedt og mentalt klar for kamp. Det er en vanskelig kamp da vi er klare favoritter og man kanskje tror det skal gå lettere enn man tror. Der feiler vi ikke og det skal gutta ha honør for!! Vi sliter litt i forsvar de første 10 minuttene av kampen , men får rettet det opp og de resterende 50 minuttene føler jeg vi har full kontroll. Får rullert mye på laget og de som kommer inn viser at hvert minutt er fortjent og at det er stor bredde i troppen. En deilig og solid lagseier!!»

Topp 3:

  1. Gabriel Setterblom
  2. Trym Bilov-Olsen
  3. Thomas Solstad

Av: Odd Petter Nilsen