Halden Topphåndball – Nøtterøy – Halden
Victor Skillhammar

Halden Topphåndball – Nøtterøy

Søndag 19. november kl. 18.00 – Remmenhallen

Serieleder Halden Topphåndball tar i mot Nøtterøy i Remmenhallen. Ulvene er selvsagt favoritter, men må være skjerpa og klare for kamp når fløyta går. Hittil i serien har Halden vært flinke til nettopp det og hatt full gass fra start uansett motstander.

Før sesongen var begge lagene tippet langt nede på tabellen, men lagene har hatt veldig ulik start på sesongen. Ulvene fra Halden har overrasket stort, og kun tapt poeng mot Elverum og Arendal. De får dermed låne førsteplassen i øyblikket, da Elverum har en kamp mindre spilt.

«Sesongstarten har vært god, og vi er fornøyde med det vi har levert. Men vi vet også hvorfor det har gått så bra, og må fortsette å gjøre like stor jobb dersom det skal fortsette«, forteller assistenttrener Mads Fredriksen.

Nøtterøy har slitt i sesongstarten, og står fortsatt uten poeng etter åtte spilte kamper.

«Jeg synes Nøtterøy har vært uheldige. Masse skader på viktige spillere har gjort comebacket i eliteserien vanskelig. Samtidig har de spilt godt i lange perioder i flere kamper, men ikke klart å avgjøre kampene til sin fordel enda», forteller Fredriksen.

Assistenten tror det blir en tøff kamp på søndag.

«Vi er favoritter, og går inn i kampen med mål om seier. Men vi får en vanskelig oppgave. Nøtterøy har ingenting å tape, og kan bare smelle på uten press. Det er vanskelig å møte slike lag», forteller Fredriksen, som husker godt tilsvarende kamp forrige sesong, der tabelljumbo St. Hallvard var sekunder fra å ta poeng i Remmenhallen.

«Vi skal prøve å unngå det på søndag. Gutta er klare. Vi har litt småskader på enkelte spillere, men vi håper at alle er klare til søndag», avslutter han.

Alle som er glad i Halden og håndball bør ta seg en tur til Remmenhallen og heie fram Ulvene til å yte sitt beste.

Moro å være serieleder i verdens nest beste håndballnasjon på herresiden – det blir ikke bedre!!