Halden Topphåndball – FyllingenBergen 35-22 – Halden
Gabriel tok ansvar og var strålende!

Halden Topphåndball – FyllingenBergen 35-22

Ulvene leverte varene i Remmenhallen!

Suksesstrener Jan Thomas er fornøyd: «Veldig solid kamp! Spesielt er forsvaret solid med en fantastisk Bech helt bakerst. Får mange kontringer og klarer å dra ifra ganske tidlig. Fyllingen spiller offensivt på Victor og Trym i etablert forsvar, men vi løser det fint med en meget god Gabriel på høyresiden. Stolt av hele laget hvor alle kommer inn og bidrar meget positivt. En stor lagseier!!!»

Fyllingen ledet 2-0 etter drøyt et minutt, la seg høyt på Trym og Viktor fra start og viste at de mente alvor. Det tok noen minutter før Ulvene fikk summet seg og lagt om angrepsspillet. Etter 8 minutter ble det orden i regnskapet og Ulvene gikk opp i ledelsen. Forsvaret var fantastisk, Bech var i kjempeslag og gjestene fikk kun lov å score to ganger på 20 minutter. Klasse!

I angrep slet Halden mer enn vanlig, men Trym og Gabriel var i scoringshumør og scoret til sammen 9 mål i første omgang og loset Ulvene inn til en trygg pauseledelse på 14-7.

Ulvene fortsatte kjøret etter hvilen og dro fra hele omgangen. Hele laget kom etter hvert på banen og hele «ungdomsrekka» spilte samtidig i lange perioder (mens de gamle hvilte) uten at Fyllingen fikk mer å si av den grunn. Truls, Thomas, Andreas og Kristian fikk bra med spilletid og feide inn 12 mål.

Truls Grøtta spilte mye og bra og mente: «Va en ganske solid gjennomført kamp fra vår side, solid bakover fra start der Bech plukket mye. Angrepsspillet var litt dårlig i starten, vanskelig å få skikkelig flyt når de følger Victor og Trym ut på 14-15 meter, men fant rytmen etterhvert. Da viste vi at vi er et bedre lag en Fyllingen. Publikum var også magisk nok en gang!»

Dette var en kamp der absolutt alle bidro og spesielt gledelig for 415 svært fornøyde tilskuere var det å se at forsvaret bare blir bedre og bedre og at samarbeid keeper / forsvar har satt seg.

Topp 3

  1. Rasmus Bech – Norges beste keeper
  2. Gabriel Setterblom – dagens toppscorer med 7 spillemål og godt forsvarsspill
  3. Trym Bilov Olsen – En leder på banen – alltid farlig, alltid på!

Nå venter onsdagskamp i Bodø – følg med!

Av: Odd Petter Nilsen