Rasmus Bech på månedens lag! – Halden

Rasmus Bech på månedens lag!

Halden Topphåndballs danske keeperkjempe har blitt kåret til den beste målvakten i herrenes eliteserie for oktober måned. Etter glitrende spill mot Haslum, Falk Horten og Bækkelaget har bamsen fra Jylland fortjent fått plassen på månedens lag. Kanskje ingen stor overraskelse i og med at Bech har vært på rundens lag gjennom hele oktober.

Rasmus Bech sier dette om kåringen: «Jeg føler at det begynte å «klikke» defensivt i andreomgangen mot Haslum, og etter det har det bare gått fremover. Det har hjulpet meg godt bak i målet, og gjort jobben min lettere. Det er hyggelig at folk utenfor Halden også synes jeg har gjort det godt, men jeg må dele den utmerkelsen med forsvaret. Laget er viktigst, vet du!»

Vi håper Bech fortsetter storspillet på søndag, når Fyllingen Bergen kommer på besøk til Remmenhallen. Kampstart er 18.00, og vi anbefaler publikum til å møte i god tid før kampstart!

Resten av månedens lag:

  • Venstre kant: August Pedersen (ØIF Arendal)
  • Venstre back: Stefan Ilic (Falk Horten)
  • Playmaker: Gøran Sørheim (Drammen)
  • Høyre back: Magnus Søndenå (Haslum)
  • Høyre kant: Kevin Gulliksen (Elverum)
  • Linjespiller: Joakim Hykkerud (Drammen)