Halden Topphåndball – FyllingenBergen – Halden
Gabriel var til tider strålende mot Bækkelaget i forrige kamp.

Halden Topphåndball – FyllingenBergen

Søndag 5. november kl. 18 – Remmenhallen

Endelig håndball i Remmenhallen igjen fire uker etter forrige hjemmekamp!

Ulvene har virkelig levert varene de siste tre kampene og har vist fryktinngytende form. På søndag skal de måle krefter mot gultrøyene fra Bergen som kun har tapt mot topp 3-lagene i serien; Elverum, Drammen og Arendal, men ellers har tatt poeng i alle kampene.

Her er det altså bare å møte opp i Remmenhallen og holde seg godt fast.

Dette mener Jan Thomas om utfordringen: «Dette blir en vanskelig kamp. Fyllingen har alltid hatt godt tak på Halden. De er godt besatt og har formsterke spillere i Matic, Epland, Hvidsten. Nøkkelen blir igjen å tette til bakover så vi kan få noen enkle mål i kontra og ankomstspillet vårt. Vi må hente fram en fandenivoldsk innstilling for å endre på det overtaket Fyllingen har hatt på oss. Forventer en tøff kamp hvor vi igjen trenger Ulveflokken på tribunen til å hjelpe oss!»

Vi håper Ulvene ikke har mistet appetitten og skjerpinga i spilleoppholdet – det er ingenting som har tydet på dårlig matlyst hittil i hvert fall!

Av: Odd Petter Nilsen