Bækkelaget – Halden Topphåndball – Halden
Rasmus ble igjen helt avgjørende!

Bækkelaget – Halden Topphåndball

Ulvefamilien fortsetter å levere. Rundt 110 Haldensupportere bidro sterkt til at Halden TH dro i land nok en flott seier.

Det startet litt nølende og målfattig de første minuttene. Men etterhvert klarte Ulvene å klore til seg et lite forsprang som vokste til 3 – 4 mål. Uvanlig mange tekniske feil og skuddbom gjorde at vi ikke fikk den avgjørende luka i målprotokollen. Nå kan det sies at det er en viss fare for at vi begynner å bli bortskjemte etter de to foregående kampene. Men hele 12 skuddbom på til dels dårlige vurderinger er noe vi kan jobbe med.

Emil Midtbø Sundal var den eneste spilleren fra Bækkelaget som vi hadde problemer med, og alene scoret han 7 av de 14 målene hjemmelaget fikk til pause.

Men med solid forsvars- og keeperspill kunne likevel Ulvene tillate seg å spille med litt høy risiko fremover, og pauseresultatet var 14-18.

Andre omgang startet forrykende med mål i begge ender. Det var rett og slett svært svakt forsvarsspill fra begge lag. og etter 5 minutter var stillingen 19 – 23! Til tross for totalt fravær av hjelp, klarte Bech å hindre en del av hjemmelagets forsøk på mål. Halden fortsatte å brenne store sjanser, og etterhvert knappet hjemmelaget inn Ulvenes ledelse og det begynte å bli spennende.

Etter en skikkelig slitekamp hvor vi hele tiden klarte å beholde initiativet, samtidig som Bech til tider var helt strålende, dro vi til slutt i land nok en sterk borteseier 28-30. Det er rett og slett imponerende, og gutta skal være stolte!

Som i de foregående kampene var det mange Haldenspillere som bidro sterkt i både målprotokoll og det defensive arbeidet. Som et resultat av dette er vi nå et mye jevnere og uforutsigbart lag som er vanskelig for motstanderne å demme opp for.

I en kommentar fra Rex fikk vi følgende oppsummering (spørsmålet ble innledet med en lett kritikk av avslutningen av kampen)

«Haha ja det blev onödvändigt spännande, mycket pga egna fel som de straffar oss på. Tycker vi står okey bakåt stora delar av kampen i etablerat försvar. Men skönt att vi klarar och stå upp på slutet och få med oss 2p hem.

Och än en gång fantastiskt stötte från publiken som gör att det känns som att spela på hemmaplan.»