Bækkelaget – Halden Topphåndball – Halden
Sander var en av mange Ulver som herjet mot Falk Horten. Vi vil ha mer!

Bækkelaget – Halden Topphåndball

Søndag 22. oktober kl. 18.00 - Bækkelagshallen

Nok en bortekamp for Ulvene mot et lag som er gode på hjemmebane!

Halden Topphåndball har vist strålende form de siste kampene og er klare til å fortsette høstjakten på flere poeng. Hvis de klarer å nullstille seg, ha respekt for motstanderne og bevarer sulten, så er det ingenting i veien for at de skal kunne matche Bækkelaget til helgen.

Bækkelaget har hatt en ganske god start på sesongen og ligger ett poeng bak Ulvene. De er altså i form de også…

Her er Jan Thomas Lauritzens vurdering før kampen:

– Vanskelig bortekamp mot et av topplagene i ligaen. Bækkelaget var helt i toppen sist sesong og har spilt ehf europacup nå i år. Ble riktig nok slått ut av Constanta fra Romania nå i helgen, men var helt på høyde. Bækkelaget tapte NM kvartfinale seinest i går og vil nok revansjere seg i seriespillet mot Ulvene. Bækkelaget har et ungt spennende mannskap og spiller like hurtig og kontringsvillig håndball som Halden, så jeg regner med det blir en fartsfylt kamp.

Borte mot Falk sist hadde Ulvene en vanvittig støtte fra Ulveflokken som tallrikt hadde møtt opp i Holtanhallen.

Kan Ulvene regne med samme støtte i Bækkelagshallen? – Det håper og tror vi!

Av: Odd Petter Nilsen