Halden Topphåndball – Haslum 41-23! – Halden
Ulvene 2017-18

Halden Topphåndball – Haslum 41-23!

For en kamp! Ulvene gikk som vanlig hardt ut og førte kampen fra første minutt. Hjemmelaget ledet 5- 2 etter 5 minutter anført av storskytter Gabriel som traff på det meste. Haslum kviknet litt til og etter 16 minutter hadde de tatt igjen Ulvene og publikum stålsatte seg for nok en jevn og nerveslitende kamp. Halden avslutta omgangen best og ledet 18-15 til pause.

Hva skjedde?

I andre omgang eksploderte Remmenhallen og hjemmelaget ga oss et fyrverkeri av en håndballkamp. Sander snappet opp to baller, Ulvene rushet og etter ett minutt var ledet hjemmelaget med fem mål. Etter det så Ulvene seg aldri tilbake. Kristoffer spilte en strålende kamp i forsvar og bandt midtforsvaret sammen perfekt. Det har vi savnet i de foregående kampene!

–        Kollektiv lagseier, med massevis av energi og entusiasme av samtlige.  Med Victor og Trym i spissen, gjennomfører vi spesielt en 2. omgang forrykende bra, begge veier – forsvarsgeneral Kristoffer Henriksen

Halden herjet med gjestene, scoret fra alle vinkler og posisjoner, løp Haslum i senk og bakerst sto selveste Bech og reddet stadig flere baller. Det var hele 11 målscorere på hjemmelaget og alle som kom på banen bidro til denne surrealistiske forestillingen mot en av seriefavorittene.

De siste fem minuttene var det stående trampeklapp fra 450 svært fornøyde tilskuere, som takket Ulvene for en historisk god kamp.

–        I andre omgang står vi vanvittig bra bakover og Bech får mange redninger. Dette fører til at vi løper Fra Haslum og vi treffer på alt. – suksesstrener Jan Thomas Lauritzen

Det er umulig og hensiktsløst å trekke fram tre enkeltspillere i dette kollektivet, så derfor blir dagens vurdering: