Halden Topphåndball – Haslum – Halden
Vi vil ha flere jubelscener som mot Kolstad!

Halden Topphåndball – Haslum

Onsdag 4. oktober kl. 18.00 – Remmenhallen

I sesongens andre hjemmekamp kommer Haslum på besøk til Ulvehiet. Laget fra Bærum gikk på en skikkelig smell mot Falk søndag og tapte med ett mål i Horten. Ulvene gikk også på et litt unødvendig tap borte mot Arendal forrige runde og er ekstra motiverte og klare for å vise hjemmepublikummet hva som bor i laget. To lag som skal reise kjerringa altså – her blir det fullt trøkk!

Her er vår trener Jan Thomas Lauritzens vurdering av kampen til onsdag: – «Hei, det kom en liten overraskelse for Haslum mot Falk i helgen og Haslum kommer helt sikkert revansjelystne til Halden onsdag. De har vært litt plaget av skader i sesongoppstarten, men stilte vel med de fleste i kampen mot Falk. Kanskje var det utslagsgivende at de ikke har trent med full tropp den siste tiden? Bæringene vil sikkert vise seg fram på en annen måte på Remmen onsdag. Blir nok en vanskelig og tøff kamp for oss, men vi skal gjøre alt for å stå igjen med to poeng og håper mange kommer til Remmen for å heie og støtte oss!»

Ta med en venn eller to og så ses vi på Remmen til onsdag!

Av: Odd Petter Nilsen