ØIF Arendal – Halden Topphåndball 33-29 – Halden
Kristian, Trym og William i aksjon

ØIF Arendal – Halden Topphåndball 33-29

- Føler vi har kampen der vi vil og at vi er det beste laget lenge, men mister overtaket når vi taper en del dueller bakover og får for mange 2 minutter. Blir for tungt å stå imot med en mann mindre store deler av kampen når kampen skal avgjøres – Jan Thomas Lauritzen

Ulvene sløste bort seieren i Arendal. Etter en forrykende start inviterte de gjestene inn i kampen igjen og lå under helt til Truls kom inn på slutten av 1. omgang. Han scoret 2 mål og med sine kjappe bein ordnet han med 2 utvisninger på Arendalspillerne. Ulvene ledet 17-16 til pause.

I 2. omgang dro Halden fra og ledet med 4 mål etter 9 minutter. De holdt en god ledelse første 15. min. og virket sterke og konsentrerte. Så glapp det og Arendal tok innpå og gikk forbi etter drøyt 20 minutter. Siste 9 min. vant gjestene 7-2 og innkasserte en trygg seier med.

Ulvene hadde Arendal i knestående flere ganger i løpet av kampen, men 8 utvisninger og 8 straffer i mot bidro til at gjestene hang på. Halden fant heller ikke ut av Arendals offensive forsvar. Også forsvarsmessig var Ulvene svake i perioder.
Gledelig var det å se at Thomas Solstad var spilleklar og spilte en god kamp.

– Mye bra i 45 min, deretter stokker det seg mot offensivt forsvar og vi går litt opp i liminga bakover. Håpløst å miste 2 poeng som vi skulle og burde tatt med oss hjem, men får klinke til mot Haslum i neste match – Trym Bilov-Olsen.

Topp 3

1. Sander Torbjørnsen – 100 % uttelling og sterk i forsvar
2. Kristian Stranden – Bra skyting og innspill
3. Victor Skillhammar – toppscorer – blekere enn vanlig, men viktig for laget