ØIF Arendal – Halden Topphåndball – Halden

ØIF Arendal – Halden Topphåndball

På de fire siste kampene har vi kun slått Arendal 1 gang (bortebane 16.12.15 – sluttresultat 25-26) På tide å pynte på statistikken?

Fredag 29. september kl. 18.30 – Sør Amfi

«Arendal i Sør Amfi er en tøff motstander. De er i år igjen tippet blant favorittene i årets liga. De snublet i cupen og er nok ute etter revansje, så vi møter et topp motivert hjemmelag med massiv støtte på deres hjemmebane. Tror vi må prestere opp mot vårt beste hvis vi skal ta med oss noen poeng på fredag. For oss er det positivt at Thomas Solstad mest sannsynlig er spilleklar igjen» – Jan Thomas Laurizen

Ulvenes keeperkjempe, Rasmus Bech, er også optimist:

«Jeg tror det blir en spennende kamp. Vi har startet sesongen på en god måte og vist at vi tør å kline til. Vi har tro på seier mot Arendal, og jeg håper mange Halden-supportere tar turen til Arendal på fredag for å støtte oss!»

Da er det bare å ta oppfordringen og blir med på tokt til Arendal!