Elverum – Halden Topphåndball 33-29 – Halden
Trym Bilov-Olsen beklager

Elverum – Halden Topphåndball 33-29

- Nok en sterk borte kamp mot Elverum. Vi starter bra og er i føring store deler av første omgang. Utover i andre omgang taper vi for mange dueller bakover og Elverum får overtaket. Siste 10-15 min blir vi litt jagende og sliter med å hente de igjen. Kjemper og kriger men taper for et godt hjemme lag i dag – Jan Thomas Lauritzen

NM-4. runde

En bestemt Ulveflokk anført av Trym og Rasmus tok tak i kampen fra start i Terningen Arena. Litt dårlig skjerping bidro til at Elverum kom ajour og til pause sto det 15-15. Halden TH fortsatte kjøret i 2. omgang og dro raskt i fra hjemmelaget, men dårlig skyting og gavmild forsvarspill inviterte Elverum inn i kampen igjen og før 20 minutter lå Ulvene under med 4 mål. De ga selvsagt ikke opp og kloret seg fast og tok innpå, men det holdt ikke helt inn.

Topp 3

1. Trym Bilov-Olsen – et råskinn og dagens toppscorer
2. Rasmus Bech – Stengte buret de første 20. minuttene av 1. omgang
3. William Nilsen-Nygaard – Fikk ikke mye å jobbe med, men traff på alt

Akkurat som sidste gang klarer vi at presse Elverum hjemme i Terningen Arena, det er der ikke mange norske lag der gjør! Desværre rakte det ikke det sejr idag, men vi kan være stolte af prestasjonen. Nå er det fuld fokus på serien og jakten på slutspil – Rasmus Bech

Da var cup’en over for Ulvene denne gangen og vi gleder oss til seriespill. Det blir garantert mye å glede seg over.