Halden Topphåndball – Kolstad 30-26 – Halden
Victor var konge (arkivfoto)

Halden Topphåndball – Kolstad 30-26

«Deilig å vinne første hjemmekamp selv om vi ikke spiller optimalt. Syns vi spiller solid og står perioder godt i forsvar. Angrepsmessig sliter vi litt med rytmen og går for mye mann mot mann. Samtidig er det gode enkeltprestasjoner som gjør at vi vinner fortjent» – Jan Thomas Lauritzen

Litt nervøs innledning på kampen, men Victor traff på absolutt alt og var aldeles umulig for Kolstad å få tak på. Etter hvert dro Ulvene fra og ledet 13-10 til pause. En seksminutters periode midt i andre omgang avgjorde kampen og Halden dro i fra til 23-16. Det er fremdeles ting å rette på, men Ulvene virker å være skikkelig på gang!

Topp 3
1. Victor Skillhammar – 12 mål og banens gigant – har han vært bedre?

2. Rasmus Bech – lå lenge an til over 40 % i redningsprosent, men fikk litt mye nærskudd og straffer mot seg etter hvert – Bech is Back!

3. Trym Bilov Olsen – Trøkk og energi – 8 mål og viktig i 2. omgang.

«Jag är nöjd både med lagets och min egen insats. Jag träffar i princip på allt så det är en väldigt deilig känsla. Tycker vi är lite nervösa i starten och det präglar första halvlek, men det släpper i andra och i andra halvlek bidrar alla till en ganska komfortabel seger» – Kung Victor

Av: Odd Petter Nilsen