Ulvehiet – åpent for alle! – Halden
Victor og Rex takler landslagsspiller André Lindboe. Helt innafor.

Ulvehiet – åpent for alle!

Det nærmer seg sesongens første hjemmekamp, og publikum kan glede seg til mange nye innslag - både på og utenfor håndballbanen.

De fleste har fått med seg at Halden Topphåndball har hentet inn noen nye spillere. Men det er ikke bare laget som har fornyet seg. Det har også hele arrangementet.

Ulvehiet – et sted for alle!

Daglig leder i Halden Topphåndball, Mads Fredriksen, kan fortelle at arrangementsgruppa jobber intenst før kampen mot Kolstad. Og han kan avsløre et nytt konsept som forhåpentligvis vil slå godt an hos publikum.
– I Remmenhallen har vi tidligere brukt det som kalles Aud 6 for et VIP-rom. Det blir det endringer på nå. Heretter vil rommet gå under navnet «Ulvehiet», og være et sted der alle kan samles både før og under kampen. Her vil det også bli holdt intervjuer med lagenes trenere omtrent 30 minutter før kampstart. Vi håper mange tar turen innom Ulvehiet, sier Fredriksen.

Nytt lotteri – med skuddkonkurranse etter kampen!

En annen ting som er nytt under Halden THs arrangementer denne sesongen er et nytt lotteri.

– Vi har tatt ideen fra mange andre klubber i Norge. Det kalles 50 / 50-lotteriet, der klubben sitter igjen med halve potten. Vi har utviklet ideen litt, og fått med oss samarbeidspartnere til å gjøre lotteriet mer interessant, forklarer Fredriksen før han fortsetter:

-Vinneren av 50 / 50-lotteriet får et gavekort fra en av våre samarbeidspartnere. I tillegg får vinneren komme ned på banen etter kampslutt for å prøve å vinne halve potten. Da må han eller hun kaste en håndball på tverrliggeren fra 15 meters hold. Hvis personen bommer, får man fortsatt gavekortet, men halve potten overføres til neste hjemmekamp. Dermed er det store sjanser for at potten kommer til å bli større og større utover i sesongen, sier lederen.

Bruk TicketCo!

Fredriksen forteller at det også har kommet noe nytt når det gjelder kjøp og salg på nett.

– Via vår samarbeidspartner TicketCo, har publikum nå mulighet til å kjøpe varer fra kiosken vår via TicketCo – i tillegg til billetter. Man får se hva som er i kiosken, og betale på forhånd. Deretter kan man gå rett til en «hurtigkasse» for å hente varene sine. Dermed slipper man kø og kan bruke tiden sin til håndball, forteller Fredriksen.

– Det er også mulig å kjøpe lodd til 50 / 50-lotteriet via TicketCo, legger han til.

For å finne kioskvarer og lodd på TicketCo går man inn på https://haldentopp.ticketco.no/kiosk_halden_topphaandball

Så da gjenstår det å se om de nye konseptene tas godt i mot av publikum.

Halden Topphåndball oppfordrer alle til å kjøpe billetten sin på https://www.ticketco.no/ 

Av Halden Topphåndball