Halden Topphåndball – Kolstad – Halden
(Arkivbilde fra Elverum - Halden TH)

Halden Topphåndball – Kolstad

Ulvene tar i mot Kolstad søndag 17. september kl. 18.00 i Remmenhallen.

Ulvene gleder seg til å ta i mot Kolstad til sesongens første seriekamp. I fjorårets serie vant lagene hver sin hjemmekamp, men Kolstad hadde totalt sett en vesentlig bedre sesong enn Halden og endte på 7. plass.

– Vi fikk en god premiere med å få med ett poeng fra Elverum. Vi vil ha samme moral og innsats i vår første hjemmekamp og satser på å gjøre en like god kamp mot Kolstad, sier Jan Thomas og fortsetter:

– Kolstad har flere nye spillere og er et spennende lag. De er sikkert også revansjelystne etter å ha avgitt begge poengene i serieåpningen mot Haslum. Håper hele Halden støtter opp og møter opp på kamp og hjelper oss slik at vi vinner i vår første hjemmekamp!!

Vi ser fram til et spennende oppgjør mellom to lag som er spådd å kjempe midt på tabellen.

Av: Odd Petter Nilsen