Elverum – Halden Topphåndball 35 – 35 – Halden
Arkivfoto: Victor Skillhammar

Elverum – Halden Topphåndball 35 – 35

«Meget bra kamp, veldig bra moral og innsats. Føler seieren var mulig, men ble hentet igjen pga. mange utvisninger. Fortjent poeng!» – Jan Thomas Lauritzen

Så er serien endelig i gang og det ble full fyr i Terningen Arena fra start der lagene fulgte hverandre det første kvarteret før Elverum dro i fra med tre mål. En god time-out fra Jan Thomas snudde kampen og Ulvene ledet 19-16 til pause. Og Ulvene fortsatte kjøret i 2. omgang, ledet 27-22 etter 11 minutter og det luktet skikkelig skrellseier over seriefavoritten. Dessverre pådro Halden seg altfor mange utvisninger og inviterte Elverum inn i kampen igjen. Likevel, Ulvene holdt hodet kaldt og lot seg ikke knekke og dunket inn utligningsmålet 20 sekunder før slutt.

Topp 3
1. Viktor Skillhammar – 7 spillemål, masse assist, spiller begge veier stort sett hele kampen. Klasse!
2. William Nilsen-Nygaard – 10 mål på 12 skudd, flere fra vanskelig vinkel. Bra kontra. Slipper litt for mange mål bak seg i forsvar.
3. Sander Torbjørnsen – 6 mål på 6 forsøk. Knallgod i forsvar.

«Holdt dessverre ikke helt til to poeng i dag, men det at vi er skuffet over kun å ta ett poeng i Terningen lover godt for resten av sesongen. Enorm innsats av hele laget som gjør det mulig, og så lenge vi fortsetter med det blir dette veldig bra!» – Toppscorer William Nilsen-Nygaard

Av: Odd Petter Nilsen