Halden Topphåndball – Elverum Håndball – Halden
Får vi se Gabriel i aksjon mot Elverum?

Halden Topphåndball – Elverum Håndball

Onsdag 22. mars klokken 18.00 i Remmenhallen

Dette er siste seriekamp for Ulvene fra Halden denne sesongen. Ett poeng sikrer plass i eliteserien neste år. Et tap, samtidig som Lillestrøm vinner sin kamp, sender Ulvene ut i kvalifiseringsspill for å unngå nedrykk. Her står det mye på spill!

Gjestene Elverum er Norges beste lag og allerede seriemestere, så motstanden kunne ikke vært verre. Samtidig kan det faktum at gjestene har lite å spille for gi Ulvene den lille fordelen de trenger for å avgjøre sin egen skjebne på egen parkett.

Kom og opplev Grundigligaen i Remmenhallen og hjelp oss i kampen om fortsatt eliteseriespill!

Billetter kan kjøpes på TicketCo

Av: Odd Petter Nilsen