Halden Topphåndball – Kolstad 29-27 – Halden
Banens beste, Tor Erik Bergum, med en av mange redninger

Halden Topphåndball – Kolstad 29-27

Endelig! Et nerveslitende og fartsfylt oppgjør i Remmenhallen ble kronet med en fortjent hjemmeseier til Ulvene. Et svært lettet publikum kunne konstatere at Ulvene er på plass igjen!

Kampen startet nølende for hjemmelaget og de ble liggende noen mål bak Kolstad. Først og fremst på grunn av dårlig uttelling offensivt. Defensivt sto midtfireren godt. Det løsnet ikke før Tor Erik «Pung» Bergum kom på banen på stillingen 4-8 etter 16 minutter og stengte buret umiddelbart. Samtidig våknet Victor og spilte strålende i angrep, både som avslutter og som servitør av målgivende pasninger. Etter 23 minutter var det kontakt på 10-10 og derfra og inn var det Ulvene som regjerte. 15-12 ledelse til pause ble til 22-17 ledelse etter 10 minutter i 2. omgang og selv om Kolstad aldri ga seg og knappet litt innpå, var Halden solide og lot seg ikke vippe av pinnen selv om Victor fikk frimerke og ble tatt ut av kampen.

I dag var det mange matchvinnere på hjemmelaget. Mathias G, Rex, Victor og Thomas hadde rett tenning og intensitet i forvaret og hadde stålkontroll på hele Kolstad-laget , bortsett fra storskytter Liaba, som var en konstant trussel. Men han kunne selvsagt ikke vinne kampen alene.

Mathias Damgaard spilte klokt og skjøt godt, bl.a. et susende underarmskudd oppe i krysset som fikk taket i Remmenhallen til lette. Da Victor ble markert ut i andre omgang, overtok han scoringsansvaret og traff stort sett på alt. Det gjorde også Simon, som prikket inn alle sine tre straffer. William hadde en fantastisk periode da Ulvene tok igjen Kolstad i første omgang og radet opp fulltreffere etter oppspill fra Victor. Det var i de 14 utrolige minuttene da Halden vant 11-4 og fikk igjen trua på at de fremdeles kan spille flott håndball.

Og sist, men ikke minst, sto Pung sin beste A-lagskamp noen sinne. Han tok over 40 % av skuddene, ble kåret til Ulvenes bestemann og bidro sterkt til denne seieren.

Gleden og lettelsen over denne velfortjente seieren var merkbar både på banen og på tribunen. Dette var suveren underholdning og folk gikk med lette steg og et smil rundt munnen ut av Remmenhallen i kveld. Vi gleder oss til neste hjemmekamp som er mot Drammen 11. mars. Da satser vi på full hall!