Halden Topphåndball – Kolstad – Halden
Kristoffer og de andre ulvene må grave dypt mot Kolstad

Halden Topphåndball – Kolstad

Søndag 26. februar kl. 1730 – Remmenhallen

Bortelaget har gjort det godt denne sesongen og ligger på 7. plass i Grundigligaen. Det er to plasser foran Ulvene, som trenger å slå seg skikkelig løs mot trønderne. Gjør de det, er to poeng innenfor rekkevidde og livet i eliteserien vil se langt lysere ut for Halden Topphåndball.

Kolstad dro i land en knapp hjemmeseier da Ulvene var på besøk i oktober og det har vært litt opp og ned med kvaliteten i mange av kampene. De har bl.a. slått Bækkelaget på bortebane og tapt for Lillestrøm hjemme.

Til søndag er det opp til Ulvene å sørge for nedtur for Kolstad og at poengene havner der de skal være: I byen under festningen!

Avslutt vinterferien på en oppløftende måte – Ta turen til Remmenhallen søndag og bidra til at tribunen fylles!

Kjøp billetter på TicketCo

Av: Odd Petter Nilsen