Bækkelaget – Halden Topphåndball – Halden
Vår egen Victor mot Magnus Abelvik Rød

Bækkelaget – Halden Topphåndball

Onsdag 22. februar kl. 18.00 Oppsal Arena

Halden Topphåndball skal ut i en spennende bortekamp mot Bækkelaget, som ligger på andre plass i Grundig-ligaen. I hjemmekampen på Remmen i oktober spilte Ulvene godt, men måtte likevel tåle et tap. Også den gang stilte Ulvene uten venstrehendt bakspiller, men løste oppgaven godt.

Bækkelaget gikk på et tap for Elverum i helgen, men holder stødig fart mot pallen slik vi spådde i høst. Selv om Ulvene trenger poeng i nedrykksstriden, spiller de helt uten press og forventninger denne gangen. Hvem vet, Bækkelaget tapte overraskende på sin hjemmebane for Kolstad før jul… Det er altså bare å «gønne» på.

Kampen streames direkte på handballtv.com og du kan se den sammen med andre fra Ulveflokken i 7. etasje i Halden Brygge (over Bryggerhuset).

Av: Odd Petter Nilsen