Skandinavisk toppturnering i Strømstad 21. og 22. januar 2017 – Halden
Nordic Crane Cup 21. & 22. januar

Skandinavisk toppturnering i Strømstad 21. og 22. januar 2017

Elitelag fra Norge, Sverige og Danmark er med i andre utgaven av Nordic Crane Cup. Publikum vil få gleden av å se toppspillere fra flere nasjoner og Halden Topphåndball skal få kjenne på det internasjonale nivået.

Halden Topphåndball skal bruke Nordic Crane Cup til å forberede seg til en spennende avslutning av eliteserien 2016/17. Etter en lang pause pga. håndball-VM i Frankrike, starter Grundigligaen opp igjen i februar. Halden TH møter først Fyllingen Bergen til bortekamp 5. februar før de tar i mot Lillestrøm i Remmenhallen den 11.februar kl. 17:30

 

Ny keeper klar for Halden HT

 

Etter at vår islandske keeper Hreidar Levy Gudmundsson dessverre ble langstidsskadet før jul, har Jonas Wille lett land og strand for å finne en god erstatter. Nå ser det ut til at leting har lyktes og Bjørn Olav Raasok (28) (bilde), som har spilt flere sesonger med elitehåndball for både Bodø og Follo, har allerede vært i trening for Halden TH denne uka. Rapportene forteller at dette ser lovende ut, selv om det er 2-3 år siden Bjørn Olav spilte topphåndball.

 

Det kan for øvrig publikum vurdere selv, for han er med i Nordic Crane Cup i helga.

Kom og se!