Drammen – Halden Topphåndball – Halden
Simen Holm i en av sine mange viktige opptredener for Ulvene

Drammen – Halden Topphåndball

Drammenshallen onsdag 23. november kl. 18 – NB! Overføring til Kynningsrudbygget 7. et.

Onsdag drar Ulvene til Drammen. Der møter de et Drammenslag som har lagt en fjorårssesong, preget av mye uro og støy, bak seg. Det førte bl.a. til at de startet årets serie med 2 minuspoeng. Kristian Kjellings menn har vunnet 3 kamper og tapt 5, slik som HTH, men ligger altså likevel 2 poeng bak Ulvene på tabellen. Her kan det bli skikkelig jevnt.

HTH har hatt godt tak på Drammen de to siste sesongene og viser stigende form… Skal vi tro at poengtørken er over??

For de, av Ulveflokken, som ikke reiser til Drammenshallen for å heie, kan det anbefales å møtes i Kynningsrudbyggets 7. etasje for å se TV-overføringen sammen kl. 18. Bryggerhuset sørger for servering.

God håndball er best sammen med andre!

Av: Odd Petter Nilsen