Halden Topphåndball – Bodø 25-29 – Halden
Kristoffer Henriksen var positiv både fremover og bakover

Halden Topphåndball – Bodø 25-29

Denne kampen var et vendepunkt for Ulvene. I dag var det mange som meldte seg skikkelig på. Men dette er historien om en seier som rett og slett ble gitt bort.

Hjemmelaget dominerte i 1. omgang og kledde helt av Bodø, bortsett fra Bodøs fantastiske keeper som reddet den ene 100 % -sjansen etter den andre. Ekstra flott var det å se at både Simen Holm og Mathias Damgaard var målfarlige, direkte og uredde offensivt. Ved siden av Hreidar, som var nesten like god som Bodøs keeper, sørget de for en omgang det er lenge siden vi har sett. Hadde Halden satt halvparten av sine 100 % -sjanser hadde de ledet med 8-9 mål til pause. I stedet ble det 13-9 etter en god avslutning på omgangen.

Bodø kom best i gang i 2. omgang og knappet raskt innpå Ulvene som fortsatte med dårlig skyting og tekniske feil. Etter snaue 10 minutter ledet bortelaget 16-15 og lagene fulgte hverandre de neste 10 minuttene til 19-19. Så kom noen minutter der Halden var riktig gavmilde og lot Bodø snappe dårlige pasninger som gjestene enkelt kunne kontre inn. Den ledelsen tok Ulvene aldri igjen og kampen endte 25-29.

Dette var en pussig kamp der veldig mye stemte for hjemmelaget. Simen og Matias er nevnt og i tillegg var både William og Sander på hugget offensivt og var mer synlig enn på lenge. Forsvaret satt svært godt og Bodøs gode og hardtskytende bakspillere ble taklet helt ut av kampen i første omgang. Kristoffer Henriksen fikk en del spilletid og var god både defensivt og offensivt. Det var bare én utespiller på Bodø, Aziz, som Ulvene hadde litt problemer med, ellers var det full kontroll. Bortsett fra målvakten selvsagt…

Tross godt offensivt spill, bra tenning og bunnsolid forsvar det meste av kampen falt hjemmelaget for eget grep. De skjenket Bodø 5-6 gavepakker i form av enkle tekniske feil og dårlige pasninger, som resulterte i mål til gjestene. Mer skal det ikke til, for denne serien er jevn og Bodø er egentlig et meget godt lag, selv om Ulvene ikke lot dem være det i dag.

Dette burde vært en sikker og solid hjemmeseier og det føles rart og urettferdig å tape kampen etter spill og sjanser. Det som Ulvene derimot skal være fornøyd med er at nå ser det ut til at laget begynner å fungere bra sammen og at enkeltspillere som har virket litt reserverte og ubesluttsomme nå virkelig har funnet seg sjøl og er klare til å bidra slik vi vet de kan. Litt stabilitet nå så…

Dette blir bra og vi gleder oss til fortsettelsen.