Hei kjære Halden Topphåndball-venner! – Halden
Vi åpner døra for Bodø, for at Hreidar skal stenge buret.

Hei kjære Halden Topphåndball-venner!

På søndag er det igjen klart for ny elitseriekamp i Remmenhallen. Denne gangen skal Bodø opp mot ulvene fra Halden.

Kampstart er klokken 17.00 den 13. november i Remmenhallen!

Litt om Bodø: Nordlendingene har hatt en varierende start på årets sesong i Grundigligaen – ikke ulikt oss selv. Forskjellen er at Bodø åpnet sesongen litt svakt, men har virkelig prestert i de siste kampene. Kun tomålstap for Elverum, mens det har blitt seier mot både Drammen og Haslum. Det er med andre ord et formsterkt lag som kommer til Remmenhallen denne søndagen. Av profiler i BHK kan man nevne spillere som Binai Aziz og Vetle Aga. To spillere som holder høyt nivå. I tillegg trenes laget av legenden Børge Lund.

Litt om Halden Topphåndball: Vi åpnet sesongen sterkt, med gode resultater i både cup og serie. Men etter et flaut tap for Lillestrøm har det gått litt tyngre. Vi står nå med tre strake tap i serien, i tillegg til at vi røk ut i cupens kvartfinale mot Haslum. Men vi henger ikke med hodet av den grunn. Dette er jo typisk i håndball, og marginene er små i toppen. Vi tar også med oss en god følelse etter forrige seriekamp mot Kolstad. For selv om det ble tap med to mål, var HTH-kulturen tilbake for fulle mugger. Vi håper spillerne har brukt den lille landslagspausen godt og at de er klare til å kjempe ned nordlendingene på søndag!

Det vil bli nok en jevn og tøff batalje i Remmenhallen på søndag, vi håperdu tar turen!

Møt opp og støtt guttene, før vi møtes på Bryggerhuset Syd etter kampslutt for å feire seieren sammen!