HTH – Bækkelaget – Halden
Kan HTH-blokka stå i mot Bækkelaget?

HTH – Bækkelaget

Søndag 16. oktober kl. 18:00 er det duket for et meget spennende oppgjør i Grundig-ligaen i Remmenhallen.

Gjestene fra Bækkelaget har startet serien svært bra og kommer til Ulvehiet med mål om å ta med seg to poeng hjem. Laget fra hovedstaden har lenge vært lovende og var tippet høyt opp på tabellen forrige sesong. Da lyktes de ikke, men nå ser det ut til at dette unge og talentfulle laget skal slå ut i full blomst.

Oppgjørene mellom disse lagene forrige sesong endte med knapp hjemmeseier i en målrik kamp i Remmenhallen, mens Bækkelaget vant klart i Bækkelagshallen. To gode hjemmelag altså.

Begge lagene sikter mot topp fem, så dette blir en viktig kamp for den endelige tabellplasseringen. Ulvene har vist stigende form siden seriestart, men gikk på en smell borte mot Lillestrøm sist. Likevel – HTH er et fryktet hjemmelag i Remmenhallen. Vi satser på at det aldri endrer seg…

Vær med å bidra til at Ulvene tar en ny hjemmeseier i Remmenhallen. Husk å ta med en venn eller en nabo! Han/hun fortjener å se en skikkelig håndballkamp!

Av: Odd Petter Nilsen

hth_fb_toppbanner_hoved_828x315_baekkelaget