Årets første borteseier – Halden
William jubler etter ett av sine 9 mål

Årets første borteseier

St Hallvard – Halden Topphåndball 27-30

Nyopprykkede St. Hallvard satset alt det rammer og tøy holdt fra start og kontret inn mål etter
mål på Ulvene fra Halden de første 20 minuttene av første omgang, akkurat slik Jonas Wille
advarte mot. Halden-guttene greide ikke å demme opp bakover og framover stanget de mot
et hardtarbeidende forsvar og hadde en rekke svake avslutninger og dårlige vurderinger.
Hreidar i mål fikk liten hjelp og klarte ikke å hindre at hjemmelaget ledet 13-8 etter 20
minutters spill. Men så våknet Ulvene…

To kjappe mål i overtall og en storspillende Skillhammar brakte orden i regnskapet. Til pause
sto det 14-14.

Halden holdt trykket oppe i 2 omgang og ledet hele omgangen, men St. Hallvard ga seg aldri
og noen minutter før slutt skilte det kun ett mål. Da sto kampens store spiller Skillhammer
nok en gang fram offensivt, skaffet 2 straffer og en utvisning og sørget for at HTH dro i land
en fortjent seier.

Ulvene har fremdeles mye å gå på når det gjelder samhandling, fokus og nøyaktighet, men vi
ser i perioder hva som bor i laget og i enkeltspillerne. Lagmoralen er strålende og toppnivået
er høyt. I de to siste kampene har de ligget under med 5 mål langt ut i første omgang, men
tatt igjen hele forspranget med et Ulvejafs. Det er betryggende, men vi så helst at de sluttet å
sette seg i slike unødige, vanskelige situasjoner. Da har vi mye bra håndball å se fram til…

William ble HTH’s toppscorer med 9 mål, men sløser fremdeles for mye med sjansene. Han
hevet seg voldsomt utover kampen etter en rufsete start og ble spilt mye opp av Viktor. På
motsatt kant blir derimot Sander alt for lite brukt. I dag fikk han kun èn sjanse på 60 minutter.
Med de kvalitetene Sander har, så vil vi se ham bli spilt opp langt oftere.