Køfritt i Remmenhallen – Halden
Køfri handling med mCash

Køfritt i Remmenhallen

Blir du rastløs av en liten kø for en kaffe og vår legendariske vaffel og redd for at kampen skal starte uten deg? Halden Topphåndball tilbyr nå betaling via mCash i kiosken i Remmenhallen.

Nå kan du som publikummer sitte på tribunen å kjøpe varer fra kiosken. Enn så lenge må du hente varene selv, men kanskje «HTHs matkasse» dukker opp etterhvert for å servere deg rett på tribunen…

mCash lar deg som kunde velge hvilke varer du vil ha og betale før du kommer til kiosken. Egen kiosktralle settes opp for mCash kunder slik at alt disse gjør er å hente sine ferdig betalte rykende ferske vafler, kaker, pølser osv. Mindre kø og mer tid å nyte både bakst og annet vi har å tilby og ikke minst mingle litt i vår hyggelige atmosfære.

Du trenger en smart-telefon og laste ned appen for mCash. Deretter må du registrere et betalingskort. Nå er alt klart til at du kan finne kiosken i Remmenhallen på appen og velge blant utvalget her. Du betaler med et «touch» og henter varene på mCash tralla i gangen.

Enklere blir det nesten ikke.

 

Av Halden Topphåndball