Fem kjappe – Halden
Jonas Wille

Fem kjappe

Hva tenker Jonas kvelden før kvelden?

En finaleplass står på spill. Du er aldri – eller sjelden – nervøs før en håndballkamp, men pirrer det litt ekstra?
– Jeg har en positiv følelse i kroppen. Vi har alt å vinne med stor tro på seier.

Dette kan være siste kamp for Rasmus, Rasmus og Mathias. Tre nøkkelspillere. Forstyrrer det oppladning og fokus eller er det slik man bare må stenge ute og ta etterpå?
– Det er nok ingen av oss som går rundt og tenker på det i det daglige, men på kampdagen så motiverer vi hverandre med at det ikke skal bli siste kampen sammen.

Kristoffer Henriksen er ute med skulder ute av ledd. Er han fortsatt skadet og det er ingen håp om at han kan være joker?
– Henriksen er dessverre ferdig for sesongen. Det vurderes operasjon på skulderen. Vi får vite mer ganske snart. Vi håper i hvert fall vi har Kristoffer med oss neste sesong.

På bortebane kjørte Haslum over Ulvene i ankomst og med hurtige avslutninger i angrep i første omgang og pøste på med 20 mål på en omgang. Må vi løpe mer, raskere og tidligere hjemover.
– Vi slapp inn 6 mål i første omgang etter ankomst, kontringer og hurtige avkast. 14 mål gikk inn i etablert forsvar. Vi er først og fremst opptatt av å gjøre en bedre jobb i det etablerte forsvaret. Der slapp vi inn altfor mange lette mål sist.

Ulvene ble trykket flate i angrep. Schønningsen herjet på sin høyre bekk posisjon. Skudd kom skjult fra 7 meter. Har vi mottrekkene klare?
– Schønningsen er en veldig god spiller som vi stod for «lavt» på i 1. omgang. Vi må justere høyden i posisjoneringen i forsvar mot han.

 

Av Halden Topphåndball