Ga bort skjorta – Halden
Legenden Jan Thomas Laurtizen

Ga bort skjorta

Haldens trener Jonas Wille har etter hver sesong delt ut av sin kjære samling - godt brukte - superhelttrøyer til spillere. Denne gangen var det Jonas selv som ble beæret med et klenodium det ikke finnes maken til.

I anledning av at Jonas blir 40-år 20. mai feiret nylig familie og venner denne begivenheten på forskudd.

Med i selskapet var landslagslegende og tidligere Halden Topphåndball spiller Jan Thomas Lauritzen. Jan Thomas er den eneste spilleren som har fått æren av å få sin HTH-drakt fredet for framtidig bruk.

Jan Thomas hadde en overraskelse på lager til Jonas. «Du pleier å dele ut fra din samling av superhelttrøyer. I dag har jeg med en trøye til deg. Det er en trøye jeg har kjempet knallhardt for å få, men den fortjener du.» sa Jan Thomas før han overrakte sin egen trøye fra storlaget Flensburg som han også spilte Champions League finale for.

Dette var en fantastisk gest som rørte ved alle som var tilstede og også hovedpersonen selv som fikk takket behørig med en klump i halsen og litt blanke øyne. Det må ha vært en begynnende pollen-allergi…

Takk til Jan Thomas for denne utmerkelsen. Det var stort gjort av en stor person til en person vi alle holder av.

Gratulerer med dagen den 20. mai Jonas!

 

Av Halden Topphåndball